yachay kurser och utbildningar

Kunskap = Yachay

Hem » Kunskap

För oss är det viktigt att tiden som avsätts för en utbildning ska ge så mycket som möjligt. Vi erbjuder därför fasta utbildningar, utbildningar på plats hos er eller i ert närområde. Vi ha även möjlighet att förlägga utbildningen i samband med exempelvis övernattning/kringaktiviteter, om ni vill passa på att ge er personal det lilla extra i samband med utbildningen.

Det viktiga är att upplägget passar just er så att vi känner att ni fått maximera nyttan och fått ut så mycket som möjligt av utbildningen.

utbildningar och kurser
Anpassade

Vi har även möjlighet att anpassa utbildningarna för just er och ert företag. I samråd med er tar vi fram en utbildning som är anpassad efter era förkunskaper och framtida behov.

anpassade kurser utbildningar
Utbildningar

I vårt samarbete med några av det mest framstående utbildarna inom sina områden har vi tagit fram ett utbud med grundläggande utbildningar.

event aktiviteter
Aktiviteter

Varför inte passa på att genomföra utbildningen i kombination med övernattning och trevliga kvällsaktiviteter?

Vi har även möjlighet att anpassa utbildningarna för just er och ert företag för att maximera det ni får ut av en utbildning. I samråd med er tar vi fram en utbildning som är anpassad efter era förkunskaper och framtida behov.

Mer information

Kontakta oss för mer information eller ett inledande samtal för att se hur vi tillsammans kan hitta bästa lösningen för just er!

Rulla till toppen