yachay kurser och utbildningar

Anpassade

Hem » Kunskap » Anpassade

Anpassade utbildningar

Anpassade utbildningar för er och ert företag maximerar det ni får ut av en utbildningsdag. I samråd med er tar vi fram en utbildning som är anpassad efter era förkunskaper och framtida behov. Ni ser kanske en vinst i att dela in dagen med ett gemensamt pass, eller så ser behovet olika ut inom avdelningarna. Eller så känner ni helt enkelt att ni vill vässa till kunskaperna hos alla inom ett speciellt område. 

Oavsett om ni vill vara i ert närområde eller om ni vill passa på att ge era anställda en resa med övernattning så tar vi fram förslag på paket som passar just era önskemål och ni får en smidig helhetslösning. Från val av utbildare, förkunskapsinventering, kursinnehåll och anpassat utbildningsmaterial till lokaler, konferenspaket och hotellerbjudanden. 

Allt för att det ska vara enkelt för er att fokusera på det ni är där för att göra.

Varför inte passa på att genomföra utbildningen i kombination med en trevliga kvällsaktiviteter? Oavsett om ni vill vara i ert närområde eller om ni vill passa på att ge era anställda en resa med övernattning finns det alltid en vinst i att ha en avslutande gemensam aktivitet.

Mer information

Kontakta oss för mer information eller ett inledande samtal för att se hur vi tillsammans kan hitta bästa lösningen för just er!

Rulla till toppen