yachay kurser och utbildningar
Hem » Kunskap » Utbildningar

Utbildningar och kurser

Yachay har utbildningar och kurser för dig som vill ha en personlig utveckling och som ett resultat få en bra grund att stå på.
Vid önskemål så kan vi anpassa innehållet efter dina och ditt företags behov vilket gör att du får ut maximalt av en utbildning och kurs. Vill ni kombinera flera utbildningar för olika avdelningar i ert företag? Vi hjälper dig så ni får en helhetslösning som passar just er.

Det ska vara enkelt för dig att få kunskap så att ni kan fortsätta fokusera och utveckla er kärnverksamhet!

Ledarskaputbildningar och kurser utvecklande ledarskap, ugl, indirekt ledarskap team personlig utveckling
Ledarskap
Kurser och utbildningar inom säkerhet, hot och våld, riskanalys, krishantering
Säkerhet
Specifik kategori - BVLOS utbildning och kurs
Drönare - UAS
Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö, arbetsmiljöförbättringar i er organisation. Utbildningar och kurser i arbetsmiljö för personlig utveckling
OSA
BAM Bättre arbetsmiljö Den här utbildningen ger grundläggande kunskaper i arbetsmiljö, och du får veta hur ni genomför arbetsmiljöförbättringar i er organisation. Att jobba med arbetsmiljöfrågor handlar till stor del om att hitta risker och förebygga dem, och det fungerar bäst när det görs av chefer, skyddsombud och övriga anställda tillsammans.
BAM
Grundutbildning Microsoft Excel
Microsoft Excel
Grundutbildning i Microsoft Teams
Microsoft Teams
Utbildning och kurser i Microsoft Project
Microsoft Project

Vi har även möjlighet att anpassa utbildningarna för just er och ert företag för att maximera det ni får ut av en utbildning. I samråd med er tar vi fram en utbildning som är anpassad efter era förkunskaper och framtida behov.

Mer information

Kontakta oss för mer information eller ett inledande samtal för att se hur vi tillsammans kan hitta bästa lösningen för just er!

Rulla till toppen