yachay kurser och utbildningar

Ledarskapsutbildning

Hem » Kunskap » Utbildningar » Ledarskap

Utbildningar kurser ledarskap

Våra ledarskapsutbildningar / kurser riktar sig först till alla chefer och ledare som vill nå sin fulla potential. Du kommer efter dessa utbildningar och kurser återvända till din arbetsplats med större insikt och konkreta verktyg. Går en ledarskapsutbildning så kommer det gynna ditt företag i längden.

Våra ledarskapsutbildningar är för dig som utvecklas som ledare och har ett intresse av att leda framgångsrikt och på ett sätt som inspirerar. Några ledarskap utbildningar och kurser är öppna för chefer på alla nivåer i företaget. En utbildning är specifikt avsedda för dig som är en högre chef med flera nivåer under sig.

Vi förmedlar forskningsbaserad kunskap på våra ledarskapsutbildningar så att du sedan kan tillämpa den kunskapen i din vardag.

Utbildning UGL – Utveckling av grupp och ledare vänder sig till alla som vill bli effektiva ledare, utbildare eller gruppmedlemmar. En ledarskapsutbildning som skapar utveckling. utbildningar och kurser
Utveckling av grupp och ledare
UL – Utvecklande ledarskap utbildning kurser vänder sig till alla chefer och ledare som vill utvecklas. Genom förstärkta eller förändrade ledarbeteenden ges medarbetarna större möjlighet till egen personlig utveckling samtidigt som deras inre motivation stärks, vilket indirekt leder till ett bättre organisatoriskt resultat. med ledarskapsutbildningar
Utvecklande ledarskap
Ubildning IL-Indirekt Ledarskap vänder sig till ledare som befinner sig på en högre organisatorisk En ledarskapsutbildning som skapar utveckling. Leda indirekt
Indirekt ledarskap
Utbildning lagbyggnad
Lagbyggnad

Läs mer om kurserna på Försvarshögskolans hemsida. www.fhs.se

Vi har även möjlighet att anpassa ledarskapsutbildningarna för just er och ert företag för att maximera det ni får ut av en utbildning. 

Mer information

Kontakta oss för mer information om ledarskap utbildningar eller ett inledande samtal för att se hur vi tillsammans kan hitta bästa lösningen för just er!

Rulla till toppen